Onze honden in de Media

Terug

In 2014 publiceerde Bas Bosch de derde editie van zijn twee jaarlijkse uitgave van het boek 'the World of Frenchies'. Wederom zijn in deze editie onze honden, maar ook nakomelingen terug te vinden.


 
   

Publisher:


 

In 2011 publiceerde Bas Bosch de tweede editie van zijn twee jaarlijkse uitgave van het boek 'the World of Frenchies'. Ook in deze editie zijn enkele van onze honden terug te vinden.


 
   

Publisher:In 2009 publiceerde Bas Bosch een prachtig boek over de Franse Bulldog. Het is een twee-jaarlijkse uitgave getiteld: 'The World of Frenchies'. Verschillende van onze honden zijn terug te vinden in dit boek..


 

Pictures: Ineke van Beekum
Publisher: 

In Januari 2008 is in de serie "Over Dieren" de nieuwe titel "Franse Bulldog" verschenen. In de boekje, waarin de basis informatie van de aanschaf, voeding, verzorging, opvoeding, voortplanting en gezondheid van de Franbse Bulldog worden beschreven, staan enkele prachtige foto's van onze honden. Zowel Sammy, Britt, Enzo als Fonz zijn hierin terug te vinden.

 

Uitgever:Op de Dogachtigen tentoonstelling van 2007 was het dan zover; het boek "Dogachtingen 2005 - 2007" is verschenen. Schrijver van dit twee jaarlijkse boek is dhr. Bas Bosch. Aan het eeuwfeest van de H.B.C en de klasse-winnars van dat weekeinde zijn enkele prachtige pagina's van dit boek besteedt. Onze beide reuen, "Armani Enzo v. Moezel's Oever" (1U Jeugdklas) en "Only One Matuchowa Frajda" (1VB Puppyklas & Beste Pup in Show) schitteren in een prachtig kleurkatern waarin alle klassewinnaars van de HBC Jubileumshow zijn afgebeeld. Verder is er in dit boek een kampioenenparade van de afgelopen twee jaar weergegeven waarin onze beide Nederlands Jeugdkampioenen; "Daphne Britt v. Marver's Fortuna" en haar zoon; "Armani Enzo v. Moezel's Oever" zijn opgenomen.

 

Foto's: Ineke van Beekum
Uitgever:
In November '07 publiceerde BBPress, ter gelegenheid van honderd jaar HBC, het boek "De Fransoos in Nederland". Schrijver van dit prachtige boek is dhr. Bas Bosch. In dit boek wordt, naast het ontstaan en de geschiedenis van de Franse Bulldog in Nederland, geschreven over de HBC Jubileumshow die in Mei '07 in Vught werd georganiseerd. Onze beide reuen, "Armani Enzo v. Moezel's Oever" (1U Jeugdklas) en "Only One Matuchowa Frajda" (1VB Puppyklas & Beste Pup in Show) schitteren in een prachtig kleurkatern waarin alle klassewinnaars van de HBC Jubileumshow zijn afgebeeld.

 

Tevens is op de achterzijde van dit boek onze jonge reu "Only One Matuchowa Frajda" te zien terwijl hij wordt gekeurd door dhr. B. Bosch.


Foto's: Ineke van Beekum
Uitgever:In Juni '07 publiceerde het tijdschrift "Onze Hond" een artikel over de
HBC 100 jarig Jubileum kampioens Clubmatch in Vught.
In dit artikel is een foto van onze jonge reu
Best puppy in show "Only One Matuchowa Frajda"
opgenomen, te zien tijdens zijn beoordeling :


Only One uitgebracht door zijn fokker Mevr. J. Matuszyk
en beoodeeld door Dhr.. B. Bosch.

Het gehele artikel: